Новини

Galaxy Note 8 беше официално представен днес

Днес най-после беше официално представен Galaxy Note 8 в Ню Йорк. Не, че не се знаеше почти всичко предварително…и все пак модела е по-голяма версия на S8+ със стилус и dual камера.

Note 8 идва в момент, в който от компанията се надяват да възстановят загубените позиции след проблема с батериите с Note 7…

Note 8 идва с 6.3" Quad HD+ Super AMOLED  безкраен дисплей както при S8 и S8+. Но приликите не свършват тук – имаме същия Snapdragon 835, същата вътрешна памет от 64GB, също така IP68, безжично зареждане, USB Type-C както при Galaxy S8. Естествено имаме Touchwiz launcher и Android 7.1.1. Има и някой промени, които да помогнат работата на стилуса.

nexus2cee_Camera-Live-Focus_Live-Focus-Ready500.jpg

На гърба имаме не една, а две камери. Първата е много подобна на тази от S8 и S8+ с апертура f/1.7, dual пиксел автофокус и оптична стабилизация. Втората камера осигурява ефективен 2x оптичен зуум идеален за отдалечени обекти. Апертура от f/2.4 и същата 12мп камера с оптична стабилизация. Лесно може да се сменя между двете камери от приложението на камерата.

nexus2cee_Galaxy-Note8-Spec-EN.jpg

Модела е наличен за предпродажба от днес, а пълните характеристики може да видите тук:

more (US).png

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.