Skip to Content

Toshiba L7 серия 3D Full HD LED TV с Toshiba Cloud TV

toshiba-3d-l7-smarttv-review.jpg

 
През пролетта Toshiba представи нови серии HD LED Smart телевизори – W4, L4, L6 и L7. С тях компанията показа сериозния си стремеж да подобри потребителското преживяване, а днес ние имаме удоволствието да ви запознаем с представител на L7 серията. 
 
 
 
Характеристики
 

Full HD 3D 1080p с 200 AMR (Active Motion & Resolution)
Resolution+; активна 3D технология; 2D до 3D трансформиране 
102 см (40“), 126 см (50“)  и  146 см (58“) размери на екрана
Toshiba Cloud TV, Open Browser и SkypeTM; вграден Wi-Fi® модул; Intel® WiDi 3.5; Toshiba AppsConnect; USB Video Recording; HbbTV; Skype™ ready
DVB-T/DVB-T24/DVB-C/DVB-S/DVB-S2, аналогов
4x HDMI® порта ( включително 1x HDMI® порт с поддръжка на MHL ), 2x USB порта
Audyssey® Volume Extension, Dolby® Digital Pulse
Матово черно ( 40” и 50” ) и гланцово черно ( 58” ), дизайн с тясна рамка със сребрист декоративен ръб и сребриста стойка
Стойка: 58” -  контурна стойка, 40”, 50” - плоска стойка

 
 
 
 
Окомплектовка
 
В кашона ще намерите два чифта 3D очила, дистанционно, батерии, книжка, стойка и самия телевизор.
 
toshiba-3d-l7-smarttv-picture-3.jpgtoshiba-3d-l7-smarttv-picture-4.jpg
 
 
Дизайн и външен вид
 
По отношение на дизайна, Toshiba предлага едно от най-изчистените и семпли решения. Акцентите падат основно върху тясната рамка и тънкия профил. С новата серия телевизори L7, компанията предлага голям избор по отношение на размери на екрана, материали и цветове. Не на последно място са технологията на дисплея и допълнителните функции. 
 
toshiba-3d-l7-smarttv-picture-5.jpgtoshiba-3d-l7-smarttv-picture-1.jpg
 
Моделите от серията L7 са в 3 разновидности - 40“, 50“ и 58“, което ги прави подходящи за почти всеки вкус. Докато 40” и 50” са матово черни, 58” е в гланцово черно, което го прави и най-примамлив. Телевизорът се разполага върху сребриста стойка, която е контурна при най-големия представител и плоска при другите два.
 
 
Екран
 
Toshiba L7 се предлага с Full HD 3D екран с 200 AMR ( Active Motion & Resolution ). АМR ще допринесе за гладки и лесни за възприемане екшън сцени, а Resolution+ технологията пък ще се погрижи да повиши качеството, подобрявайки видеото чрез оптимална настройка на цветовете, контраста, контурите и намаляване размазването на образа. 
 
toshiba-3d-l7-smarttv-resolution+.jpgtoshiba-3d-l7-smarttv-picture.jpg
 
Благодарение на активната 3D технология, L7 има готовност за възпроизвеждане на 3D съдържание във Full HD резолюция. Допълнителната опция за трансформиране на 2D в 3D съдържание спомага да се ползва най-доброто от един 3D телевизор и да се гледат предавания първоначално създадени в 2D.
 
 
 
 
Интерфейс и софтуер
 
Освен, че е красив и стилен, Toshiba L7 е и преди всичко един умен телевизор. В случая имаме едно устройство, което ни предлага възможност за използване на достъп до различни съдържания, интелигентни търсения и препоръки на базата на нашите предпочитания, както и ползване на социални мрежи. 
 
Благодарение на алгоритъм с предложения, услугата за препоръки създава и актуализира списъци със съдържания, които са достъпни за период от седем дни и това се случва в реално време. Надежден инструмент за търсене разпознава предпочитаните предавания, спортни програми и други в списъците на свързания, електронен каталог с програми и услуги за видео при поискване. Освен това Toshiba Cloud TV позволява и удобно взаимодействие със съдържание на мобилни устройства.
 
Интерфейсът на Toshiba Cloud TV е създаден така, че да осигурява лесен достъп до предлаганите услуги, като Open Browser и WiDi или до вашите телевизионни записи и подсещания.
 
toshiba-3d-l7-smarttv-picture-2.jpgtoshiba-3d-l7-smarttv-picture-6.jpg
 
 
Свързване
 
Оборудван с два USB порта, четири HDMI връзки и възможност за записване през Video USB, L7 предлага основните и най-необходими опции за свързване. Към това имаме интегрирана и WiDi или Wireless Display технология. WiDi позволява на потребителите да стриймват музика, филми, снимки, видео и приложения безжично от съвместим компютър към HDTV. 
Един от HDMI портовете поддържа и MHL ( mobile high defintion link ), с чиято помощ може да прехвърлите това, което виждате от телефона или таблета си към телевизора. Тук е важно да отбележим, че това е доста полезно и от гледна точка на консумация на енергия, защото по същото време телефонът ще се зарежда.
 
toshiba-3d-l7-smarttv-picture-7.jpg
 
 
Моделът се предлага с два чифта 3D очила и се предлага в България на цена около 1700лв. 
 

 

 


© Материалите използвани за ревюто са обект на авторски права и всяко използване без разрешение на автора им е наказуемо.

Коментари

Това ррвю ли е или

Това ррвю ли е или платиха?чудно ми е защото е от 21.8 а е като последна статия.BTW не мисля да си купувам тошиба телевизор в следващите 10 20 години

ZDRAVEITE ! KUPIHME SI TV

ZDRAVEITE ! KUPIHME SI TV TOSHIBA... LED TV S 3 D I DVA KOMPLEKTA O4ILA... PREDAVA NEVEROQTNO NO ZA SAJALENIE NE MOJEM DA GLEDAME CQLOTO SEMEISTVO, ZASHTOTO NI TRQBVAT OSHTE EDNI O4ILA... MOLQ DA MI POMOGNETE I DA MI PRATITE NA EMAILA INFO KAK I OT KADE DA SI ZAKUPQ 3 D O4ILA

Здравейте, опитайте като

Здравейте, опитайте като сложите държава Германия(от настройките на телевизора) след товаго изключете, рестартирайте рутера и пробвайте да се свържете отново.

Купих си точно този телевизор

Купих си точно този телевизор и да кажа, че наистина е много добър. Лошото само е, че тук в България или айде не България, ама тук в Дупница няма нито един свестен вариант за кабелна или сателитна телевизия, с хубаво качество. Имаме си 20-на канала, които са HD, но 15 от тях са чужди , а 12 от чуждите са само спортни. Общо взето това е. Все пак съм дал 1499 лв за него, а не мога да се насладя на хубава картина, освен ако не гледам някой филм през флашката или лаптопа. Трудно се справях със субтитрите, но успях. Трябва да се прекодират в UTF-16, за да тръгнат, както трябва

Имам 2 такива еднакви

Имам 2 такива еднакви телевизора,единият 48,другият 40,но и двата телевизора не се свързват с HDMI и на компа и на двата лап топа,а на няколко пъти се свързва към единия лап топ,след това спира да го отчита,моля Ви,ако някои има идея,да пише,БЛАГОДАРНОСТИ предварително :)

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.