Новини

Два нови модела Moto X и новият Moto G

С новите модели, Motorola се целят в различните ценови диапазони – за всекиго модел, който му приляга. Но да видим по-подробно за какво става дума сега. Новите модели са Moto X Style, Moto X Play и Moto G (2015).

Moto X Style

moto-x-style-1024x575.png

Moto X Style се отличава с външен вид и с най-добрата камера правена досега (поне според Motorola) 🙂 Ще има супер бързо зареждане (по-добро от Galaxy S6) и ще бъде представен в много различни визуално варианти. Модела ще се появи през септември на цена от 399$.

Moto X Play

moto-x-specs-1024x575.png

Moto X Play идва с уникална камера, невероятен живот на батерията само в 3630mAh и Motorola обечават, че ще можете да изпозлвате телефона за 8 часа, само с 15-минутно зареждане. Дисплея е 5.5" Full HD, Moto Assist и всяко друго прилжоение познато ни от Moto X и от Moto X Style. Модела е със Snapdragon 615, 2GB RAM и ще е на пазара от месец август.

Moto G 2015

moto-g-sppecs-1024x571.png

Според Motorola, камерата на новият Moto G се доближава до тази на Nexus 6. Модела има IPX7 сертификат, така че дори и да се намокри, няма да е фатално. Може да се поръчва от Moto Maker и вече е на пазара. 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.