Skip to Content

Vernee Thor Plus има огромна батерия в тънко тяло

thorpro-p-3_03.png

В днешно време е доста рядко производител да залага на голяма батерия в смартфон. Обикновено това води до компромис в дебелината на телефона. Vernee обаче са успели да се справят чудесно и са побрали огромната 6200mAh батерия само в 7,9 мм тяло.

Vernee Thor Plus има метално тяло и изглежда доста съвременно. Дисплеят му е 5,5-инчов AMOLED с резолюция 720х1280 пиксела. Устройството се задвижва от осем-ядрения процесор MediaTek MT6753 с работна честота 1,3GHz, има 3GB RAM и 32GB вътрешна памет, разширима чрез microSD карта. Задната камера е 13MP, а предната 8MP. 

Най-отличителната черта обаче е батерията. Огромната 6200mAh батерия има бързо зареждане, като зарядното 9V/2A/18W може да зареди тази огромна батерия само за 90 минути.

Смартфонът има и бутон за Endurance mode, който ще превключи екрана на черно-бял режим и едновременно с това ще остави работещи само 6 приложения настроени от вас, а всички останали ще бъдат ограничени. Тестове показват, че в този режим телефона изкарва един цял ден само с 15% консумация на батерията.

В момента Vernee Thor Plus може да се закупи на цена от $129,99 от GearBest, като имате възможност да спечелите и един брой безплатно. За повече информация вижте официалния сайт на Vernee: http://www.vernee.cc/

 

Коментари

Миналият юни си поръчах

Миналият юни си поръчах Vernee Thor от чисто любопитство към китайските стоки - за смартфон на цена около 220 лв. надхвърли очакванията ми, при все че очаквах да е много приличен: добре работещ скенер за пръсти, красив дизайн (с евтина обаче пластмаса на гърба, за сметка на хубавата рамка и предно стъкло), работещ бързо, добър Андроид. Камерата не беше много добра откъм цветове. Откъм батерия също издържаше прилично. И мисля, че скоро китайските производители ще започнат да представят и по-добри неща от лидерите в момента и то на много по-адеватни цени. Особено ако имат официални сервизи и представители - ще превземат пазара.

Информация за автора на тази статия

  picture-299.jpg

GHOSTFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.