Skip to Content

Безплатна Wi-Fi зона в Бургас от Vivacom

vivacom-free-wi-fi-zone-in-burgas.jpg

 

 

 

Готови ли сте за нова игра?

VIVACOM съвсем скоро организира такава, на която може да спечелите последен модел смартфон на Samsung. Преди да сте подскочили, че такива игри се правят само в София имаме изненада. Този път тя няма да е в столицата, а в град Бургас.

 

 

 

 

 

 

 

 

Операторът открива най-голямата свободна Wi-Fi зона на българското Черноморие в Морската градина в Бургас.  През уикенда на 27 и 28 юли, всички желаещи да участват в игра ще имат уникалния шанс да се сдобият с последен модел смартфон Samsung. За целта трябва да отговорят на общо 12 въпроса в мобилния сайт www.wifind-morskata.com. За да го направят ще използват интернет от точно тази интернет зона, която ще може да се ползва без пароли и без начисляване на сметка.

Основната идея на играта е хората да се запознаят с исторически фигури и забележителности, които присъстват със свой монумент в морската градина. Чрез разположени около забележителностите QR кодове и осигуреният от VIVACOM Wi-Fi достъп, участниците могат лесно да намерят в интернет информация, която да улесни отговорите им. Трима от тях ще си тръгнат с чисто нов телефон Samsung Galaxy Express.

Новите локации са общо три и обхващат най-популярните райони в парка – Летния театър, Пантеона и Морско казино. Те са част от стратегията на телекома за покритие с безжичен интернет на важни обществени места и стават част от мрежата с над 4000 в цяла България, които VIVACOM е превърнала в безплатни Wi-Fi зони.

Коментари

Приятели ,а къде във

Приятели ,а къде във Варна/Морската градина / има такива свободни зони ?

и аз се чудя същото!!

и аз се чудя същото!!

И аз това питам. А и също

И аз това питам. А и също като въведа този адрес в браузъра ми пише - този домейн е регистриран за клиент на superhosting...

Еми ще бъде валиден този

Еми ще бъде валиден този уикенд, то си го пише- на 27ми и 28ми, когато е играта, отиваш в градината, ползваш интернета от зоната и тогава влизаш в този сайт, когато ще е валиден. Преди да попитате, четете, същата работа и във форума, сума теми, които само объркват хората, които са решили да потърсят първо, а голяма част от нещата, за които е питано са писани по сто пъти!

Информация за автора на тази статия

  Add to circleson Google+  Subscribe to me on YouTube


      Luba6ky

Luba6ky.jpg

  Luba6ky е администратор на сайта и неговите профили в социалните мрежи. Занимава се професионално с мобилни услуги. Интересува се от всичко свързано със Smart устройствата, снима ревюта за тях и пише ръководства във форума.