Новини

Xiaomi представиха Amazfit – GPS часовник

Xiaomi са известни преди всичко със смартфоните на приемлива цена. Но всички знаем, че имат и адски много smart аксесоари. Съвсем скоро очакваме да видим и прахосмукачка от тях, но днес официално беше представен –  часовника Amazfit. 

По-рано през годината видяхме часовник за деца, така че не е изненада появата на този. Часовникът е всъщност направен от подбранда на Xiaomi – Huami и може би и само за китайкия пазар. Amazfit се връзва с Mi Fit приложението, което повечето от нас добре познаваме.

Всички тракинг функции са налице, плюс разбира се различни известия и първия в света 28nm GPS сензор. Дисплея е 1.34"с резолция 300х300, 1.2GHz процесор с 512MB RAM, 4GB ROM, пулсомер, IP57 водо и прахо устойчив и 200mAh батерия. Батерията се очаква да издържа до 5 дни или 30часа при пуснат GPS.

От утре се очаква на пазара в Китай на цена от 120$. Какво мислите за часовника – бихте ли си го купили? Най-вероятно ще го има поне в aliExpress скоро…

 

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.