Skip to Content

ZTE обяви Nubia Prague S

zte-nubia-my-prague.jpg

ZTE обяви Nubia Prague S, компактен телефон от среден клас с ирис скенер. Устройството споделя общи черти с Nubia My Prague, но включва и някои интересни промени.

 

В последно време, на пазара се появяват все повече интересни устройства от среден клас. Поредното, което заслужава внимание е Nubia Prague S. Телефонът разполага с 5.2 инчов 1080p екран с 2.5D стъкло, Snapdragon 615 осемядрен SoC , 3GB RAM, 64GB вградена памет с опция за разширяване чрез micro SD слот. За снимките и видеото отговарят 13MP основна камера и 8MP предна камера. Габаритите на устройството са 148.2 x 72.5 x 6.8mm , с тегло от 135 грама. Батерията е с капацитет 2200mAh .

ZTE-Nubia-My-Prague1.jpg

Nubia Prague S предлага две любопитни функции. Първата е ирис скенер, който ще помага при отключването на телефона, а втората е технологията Frame Interactive Technology (FiT tech), която ще Ви позволи да управлявате устройството докосвания по самата рамка. Предлаганите цветове са Silver и Rose Gold. Очаква се цената в Китай да варира между 365 и 380$.

 

източник

Коментари

С тая малка батерия трябва да

С тая малка батерия трябва да се зарежда 2-3 пъти на ден и е доста скъп.

Информация за автора на тази статия

Petar Yankov (e34v8)
 
Глобален модератор и част от екипа на AndroidBG от 2011 година
 
I ///M fan