Новини

Qualcomm Snapdragon 865+ не преди 2021 година

В началото на миналата година, Qualcomm пуснаха Snapdragon 855 и едва няколко месеца по-късно пуснаха подобрена версия, позната като 855+. По всичко изглеждаше, че тази година ще видим също така 865+.

Имаше няколко слуха за това, дори Samsung Note 20 и Note 20+ се говореше да са с него. По всичко изглежда това няма да се случи, като мълчанието от Qualcomm продължава и до ден днешен.

Повече информация обаче се появи от шефовете на Meizu (Wan Zhigiang), като Meizu са официален партньор на Qualcomm и изпозлват именно техните процесори. Та според него подобрена версия на 865 няма да видим преди края на 2020 година.

Какви са причините за това не се знае, но най-вероятно заради пандемията обзела целият свят. Друг е въпроса, ако наистина няма да има подобрена версия, то по-скоро новия процесор ще е вече Snapdragon 875.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.