Новини

Слухове: Google ще помага на Samsung да оптимизират TouchWiz

Тази година Samsung положиха много усилия за оптимизирането на своя потребителски интерфейс TouchWiz, използван във всички Android устройства на компанията. Дали обаче са направили достатъчно? Не точно, защото все още има работа по управлението на RAM паметта, където се срещат проблеми дори в устройства като Galaxy Note 5 и Galaxy S6 edge+, въпреки че са с по 4GB RAM.

Според Samsung Viet, Google планира да работи със Samsung, за да помогне на Корейците да оптимизират TouchWiz. Интернет гиганта явно иска да се увери, че най-популярния в света модифициран Android интерфейс е толкова бърз, колкото оригинала на Google и да помогнат на Samsung да се справят с бъговете, които могат да възникнат в резултат на тази модификация.

Като имаме предвид, че смартфоните на Samsung са синоним на Android, всяко нещо, което не е наред с TouchWiz означава също, че и операционната система получава лоши отзиви по подразбиране. Това не е никак добре за Google и може би не е толкова невъзможно да се случи така, че бъдещите устройства на Samsung да бъдат оптимизирани директно от създателите на Android.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.