Новини

Google Pixel C е засечен в Geekbench и разкрива чудовище под капака

Носят се слухове, че тези дни хибридния таблет Google Pixel C ще бъде пуснат в продажба. Няма официално потвърждение за това от Google, но с началото на празниците е точно подходящото време това да се случи. Не се знае много за таблета, но информация за част от характеристиките му се появиха в GFXBench и Geekbench.

Процесорът NVIDIA Tegra X1 бележи резултат от 1411 точки на едно ядро и 4101 на мулти-ядрен бенчмарк тест. Осемядрения Tegra X1 използва big.LITTLE конфигурация с четири ядра, предвидени за по-леки задачи, докато другите четири се активират при нужда от повече мощ. Такава конфигурация намира баланс между енергийна ефективност и бързина.

От резултатите виждаме, че Pixel C ще работи с Android 6.0.1, който се очаква скоро да бъде пуснат и за Nexus устройствата. Други спецификации видни от бенчмарк тестовете са 3GB RAM, 7MP задна и 2MP предна камери. Хибрида ще има 10,2-инчов дисплей с резолюция 2560 х 1800 с 308 PPI гъстота. Алуминиево тяло с USB Type-C порт и магнитна клавиатура. 

32GB модел ще стартира от цена $499, а 64GB ще струва $599. Отделно клавиатурата ще се продава за $149.

 

Google-pixel-c-GFXbench.jpg

Google-pixel-c-geekbench.jpg

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.