Новини

Ревю на Xiaomi Kettle

Започваме една серия от ревюта на Xiaomi Smart Home уреди. Надяваме се поредицата да ви хареса и да можем да покажем повече такива. За начало с помощта на Tomtop ви представяме Xiaomi Kettle. 

Каната е преди всичко изключително приятна на допир, даже се притеснявам често да не я ударя някъде или надраскам. Влиза изключително лесно в поставката и досега не съм имал никакви проблеми с нея.

Може да се добави към Mi Home приложението. Там вече имам 4 добавени продукта.

 

Screenshot_2017-10-18-07-43-05-466_com.xiaomi.smarthome.png

Но да започнем отначало. При поставяне на каната на поставката, вече може да я потърсите от Mi Home приложението. Свързването само първия път е малко по-бавно (трябва да задържите с пръст по бутона за включване, вижте видеото), но пък интертесното е, че всеки път (различни дни) пак се осъществява свързване. (не остава като paired) Надявам се с някой ъпдейт това да го оправят. Сегашната версия на каната е 6.2.1.3

На самата кана има 2 физически бутона на самата дръжка. Този който е по-близо до каната е за сгряване на водата. След като вече е гореща, може да натиснете втория бутон, той поддържа определена температура, зададена от Mi Home приложението. Може да се задава от 1 до 12 часа. Удобно е за чай, който винаги ще е горещ.

Каната е с вместимост от 1.5 литра и изпозлва 1.8kW. Това което ми харесва е, че при гореща вода, самата кана остава студена, като единствено капака е топъл, но то е нормално. Идеята е, че няма да се изгорите, ако се докоснете до нея. 

Ръководство за употреба на английски може да се види тук:

https://files.xiaomi-mi.com/files/mijia_smart_kettle/Kettle-EN.pdf

Заключение:

Изключителен дизайн, лесна за работа, термо защита, автоматично изключване, отдалечен достъп и голям обем. Надявам се обаче с някой ъпдет да добавят възможнст за включване на каната от Smart Home. И освен всичко е на изключителна цена под 50$:

https://www.tomtop.com/p-pas0026w-au.html?aid=Androidbg

Кратко ревю от разопаковането може да видите тук:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.