Новини

Sony Xperia 10 III излиза през март

По предварителна информация през месец февруари-март Sony се очаква да представи Xperia 10 III. Базата данни на Geekbench тестовете разкрива малко повече детайли за смартфона, който е ориентиран към средния ценови клас.

Смартфонът ще ни предложи плосък 6-инчов екран със забележими рамки отгоре и отдолу, поради което дизайнът му за някои ще е старомоден, но за сметка на това съотношение на екрана от 21:9 ще гарантира оптимално кинематографично изживяване при гледане на видео.

Очаква се Xperia 10 III да е оборудван с Snapdragon 765G  който се използва от разнообразие от модели с Android, които видяхме през последната година. Всъщност този модел е първият процесор за смартфони от средния клас на Qualcomm, който включва поддръжка за 5G технологията.

Основната камера се очаква да използва сензори за изображения 12, 8 и 8 MP. Камера за селфи ще предложи 8 MP.

Другата характеристика, която очакваме от Xperia 10 III е IP65/68-сертифицирания корпус, който осигурява защита срещу вода. От гледна точка на дизайна Xperia 10 III включва издължено тяло, което ще е изграденo от стъкло у метал. Цената вероятно ще е от порядъка на $380-$450.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: