Новини

Galaxy Unpacked 2021 се очаква на 3 август

Досега имаше доста слуховете, че Samsung ще представи през юли или август новите си смартфони със сгъваем дисплей, с, но сега вече има конкретна дата на лятното събитие Unpacked – то ще се проведе на 3 август. Тази информация идва от известния инсайдър Max Weinbach в Twitter. Туитът е зашифрован, но от него става ясно, че „На 3 август ще бъдат представени две тройки, както и две четворки“.

„Две тройки“ вероятно ще са Galaxy Z Flip 3 и Galaxy Z Fold 3, а „две четворки“ – Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch Active 4. На мероприятието се очаква да бъдат представени и Galaxy Buds 2, но това засега е неподтвърдена информация.

Обикновено от датата на презентацията до появата на устройства в търговската мрежа минава около една седмица, което се подтвържава от информацията на друг инсайдър – John Prosser. Според него Galaxy Watch 4 ще се появят в търговската мрежа на 11 август, но за сметка на това Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 ще могат да бъдат закупени чак в края на месец август.

Остана още малко време да се изчака за повече информация за Galaxy Unpacked 2021, както и всичко свързано с това интересно мероприятие, като все още не е ясно дали ще е онлайн или ще се проведе на живо.

Източник: (1) (2) (3) (4)

⇨ Споделете тази публикация: