Новини

Gearbest на 4 години – очаквайте много изненади и намаления

Gearbest празнува своята четвърта годишнина с много изненади, намаления и най-вече различни промо кодове. Това ще е вашия шанс, ако сте изпуснали намаленията около китайската Нова година.

От Gearbest имат и специално обръщение към всички свои клиенти:

"Уважаеми клиенти, моля, приемете искрената ни благодарност за това, че направихте възможен този момент – нашата четвърта годишнина. Благодарим Ви за вашата компания и подкрепа. Ние ще продължим да предоставяме най-доброто оборудване и перфектно обслужване на клиентите си. Но сега е време да се насладите на нашите невероятни отстъпки! Дръжте очите си отворени и се пригответе за голямото събитие".

Намаленията са от 20 март до 9ти април. Най-големите отсъпки обаче ще са от 26 март до 2ри април. Има и специален часовник на сайта на Geatbest, отброяващ времето дотогава. На 26ти март от 2.00 българско време започват намаленията.

От 2рти до 9ти април е седмицата на благодарността. Очаквайте още намаления и най вече доста продукти на цени под 1$.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.