Новини

Gmail 5.0 идва в Material Design и Exchange поддръжка

След като Google работят усилено за привеждане на всичките си фирмени приложения в съответствие с новия Android 5.0 Lollipop, вече е факт и новата версия на Gmail под номер 5.0, която включва нов, типичен вече за последния Android – Material Design.

Новият Gmail идва с FAB, което е интерфейс в нишков режим, познат ни от приложението Inbox и изглед, който отговаря на стандартите на Android Lollipop.

Новата версия не е само промяна във визията, тя има и някои нови функции, които сме сигурни, че ще зарадват широк кръг от потребители. Първата промяна е поддръжката на корпоративни и exchange акаунти, с която функция можете да обедините както личните, така и служебните кутии под един покрив.

 

Друга полезна функция е, че има възможност да се настрои да получавате пощата си чрез приложението, за всеки ваш POP3 или IMAP акаунт. Така, че вече ще можете да настроите вашата Yahoo, Outlook или abv.bg поща в Gmail приложението.

Свалете от линка долу новата версия на Gmail. Обръщаме ви внимание, че ако искате да ползвате и Exchange функциите на приложението, то ще трябва да свалите и инсталирате второ приложение, под формата на apk файл. Линк за свалянето му също ще намерите отдолу.

Gmail, версия 5.0

Exchange добавка, версия 6.5

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.