Новини

Haylou T33 TWS слушалки

Все още малко се знае за този бранд в България, но става все по-популярен. Името на фирмата идва от „hello“ (здравей) и освен всичко е част от еко системата на Xiaomi. Освен това, и Haylou, и вече популярните QCY са произведени от Liesheng. Така, че говорим със сигурност за много качествени продукти и най-вече на повече от добра цена. Само сега цената на слушалките е €25.49 (до 30 април).

Haylou T33 са с най-новия Qualcomm QCC3040 аудио чип, който поддържа Bluetooth 5.2. Този чип e базиран на триядрена архитектура за по-добър звук и уникално качество на звука. Адаптивната технология за динамично декодиране aptX автоматично разпознава режима на изпозлване – осигурявайки безпроблемно и без никакво забавяне на звука.

Във всяка една слушалка има по 2 микрофона, една да запише вашия глас и една да намали нивото на околния шум.

Слуашлките имат обхват до 10 метра, като всяка една е с батерия от 35mAh, докато базата (кутийкат) е с 35mAh и се зарежда с USB Type-C.

Само до края на месеца, цената им е €25.49 от Cafago.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.