Новини

Всичко около LG G8 ThinQ е ясно

LG G8 ThinQ няма да го видим преди конгреса в Барселона, но всичко около него вече е ясно. По последна информация от evleaks вече имаме снимки на модела от всеки ъгъл. Ако си спомняте LG G7 ThinQ, то най-вероятно сте разбрали, че двата модела доста си приличат. 

Сензорът за пръстови отпечатъци е отзад и както и LG G7 ThinQ най-вероятно ще имаме 2 основни камери, но тук ще са разполжени хоризонотално. Аудио жак остава и ще се намира отдолу до USB-то.

Екранът най-вероятно ще е същия като предшественика си – 6.1" OLED 1440 x 3120 пиксела с просецор Snapdragon 855 и най-верояно 6GB RAM + 128GB вътрешна памет.

Модела ще разполага с нова функционалност – Crystal Sound Oled (CSO). Благодарение на нея, OLED дисплея ще вибрира с цел по-високо качество на звука. Използвайки звук от целият екран ще направи гласът ни по-чист, а музиката много по-качествена.

LG ще разполага с DTS:X 3D Surround, който осигурява 7.1 канален звук със и без слушалки. Със слушалки ще можем да се насладим на Hi-Fi Quad DAC.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.