Новини

Honor ще представят гъвкав смартфон през 2021г.

Отделянето на бизнеса на Honor ще позволи да се възстановяват нормалните отношения с много партньори, което не е възможно заради търговските санкции срещу Huawei. Амбициозната стратегия на Honor обхваща и навлизане в пазара на гъвкави смартфони, чийто проект може да бъде реализиран през тази година. Вече има информация, че компанията отново е в бизнеса с Qualcomm, MediaTek, Google и други.

Новото устройство може да е модел от висок клас, да има гъвкав дисплей и ще засили конкуренциятa със Samsung, като може да се превърне в стратегически източник на приходи за Honor. Очаква се брандът да възроди серията си смартфони Honor Magic. Първото попълнение в нея ще е модел със сгъваем екран. Сред бъдещите телефони на Honor най-вероятно ще са още Honor 11, Honor 11X, както и бюджетният Honor 10A. Засега се запазват наименованията на сериите, тъй като те са познати на потребителите.

Все още няма детайли дали гъвкавият смартфон ще се сгъва навътре или ще има механизъм, който го прави във външна посока. Има вероятност през май или юни компанията да представи и флагманската си линия Honor 40. Възможно е тя да включва чипсети Dimensity 1200 или Snapdragon 888. Втората половина на годината изглежда по-подходящ период да видим гъвкавия смартфон на Honor, но дали ще е така? Остава просто да чакаме.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: