Новини

Huawei P50 Pocket беше показан малко преди премиерата си

Huawei P50 Pocket беше официално потвърден като модел който очакваме. Всички знаем, че има Huawei Mate X серия, но тук говорим за сгъваем (мидена черупка) телефон. Очаква се модела да е основен конкурент на Galaxy Z Flip, OPPO Find N и също тайа Galaxy Z Fold 3.

Huawei P50 Pro се очаква с премиум процесор, като името на P50 Pocket подсказва очакваното високо изпълнение с топ параметри. Най-вероятно ще имаме дисплей на 90Hz, Snapdragon 888 процесор, 128 или 256GB памет и 8GB RAM.

Камерите най-вероятно няма да са като при P50 Pro, но въпреки всичко се очаква впечатляващо добре да снима. Най-верояно ще използва по-малко камери, така че да се запази сгъваемостта и дебелината на модела.

Официалното представяне е обявено за 23 декември 2021. Очаква се Honor също да представят подобен сгъваем модел. Чакаме също и от Oppo Find N скоро, а Samsung да представят Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Z Fold 4.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.