Новини

Изтекли скици показват изцяло нов дизайн за LG G5

Остават само няколко седмици до MWC 2016 , където очакваме LG да представят своя нов флагман – LG G5. Вече писахме какво можем да очакваме от новото устройство, а ето че слуховете около телефона продължават.

 

Благодарение на последните изтекли скици можем да направим някои заключения относно дизайна на G5. Естествено трябва да приемем тази нова информация с доза съмнение, но ако оставим това настрана, скиците потвърждават промяната в дизайна, спрямо предишните G флагмани.

 

LG-G5-leak-Shai-Mizrachi.jpg

 

Съдейки по диаграмата, G5 (149.4 x 73.9 x 8.2mm) ще бъде по – висок, но по – тесен и  по – тънък от G4 (148.9 x 76.1 x 6.3-9.8mm). Друго отклонение от типичния за серията дизайн е преместването на хардуерните бутони за управление на звука от гърба телефона, на едната от страните. Бутонът за включване на телефона остава отзад и най – вероятно в него ще бъде интегриран сензор за пръстови отпечатъци. Да не забравяме и слуховете за изцяло метален корпус. Все повече източници потвърждават тази информация, която е напълно в тон с нагласата, че LG G5 ще бъде промяна във философията на корейците, относно дизайна на техните флагмани.

 

източник

⇨ Споделете тази публикация: