Новини

LeEco и Coolpad готвят общо устройство във високия клас

Наскоро китайската компания LeEco придоби основен пакет от друг китайски производител на смартфони, Coolpad. По-късно компанията започна да разпраща тийзъри, гласящи "нещо яко (б.р. Cool) ще дойде скоро". Естествено, очакваме това да е смартфон, но до момента има много малко детайли.

 

 

Вчера изтече снимка на гърба на новия LeEco + Coolpad смартфон. Изглежда, че телефонът ще има 2 камери на гърба, което започна да става масова тенденция, и LeEco + Coolpad не искат да изостават от нея. Също изглежда, че телефонът ще има изцяло метално тяло със скенер за пръстови отпечатъци, намиращ се на гърба под камерите.

Изглежда новата колаборация ще се фокусира върху пазара във високия клас. Има слухове, че новото устройство ще има 5,5-инчов 2K дисплей, процесор Snapdragon 820, 4GB RAM и 64GB памет. Батерията в устройството ще е с приличните 3500mAh и се казва, че телефона ще идва с опция за двоен интерфейс, така че ще работи както с EUI, така и с Cool UI. Тази информация обаче не е 100% надеждна, така че ще очакваме нови данни с приближаване на официалното представяне.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.