Новини

Lenovo QT81 Bluetooth 5.1 TWS Earbuds – удобни и практични

На пазара в момента има адски много слушалки тип тапи (earbuds). Освен многото неизвестни и непопулярни марки, все повече от водещите производители пускат все по-добри модели. Малко повече днес за Lenovo QT81.

Изключително елегантни, леки и много удобни. И двете слушалки са с вграден микрофон, което ги прави много удобни дори за разговори. Освен това са с Bluetooth 5.1, което знаем е по-добра връзка и по-малко разход на енергия.

Всяка слушалка е по 40mAh, което позволява до 5 часа слушане на музика. Отделно кутийката им 1200mAh батерия, за зареждането им. Кутийката е с LED дисплей, на който се вижда батерията на всяка слушалка, както и на самата кутия.

Всяка слушалка е с лесен за употреба бутон, с който се управлява звука, предишна/следваща песен и гласов асистент. Слушалките са IPX4, което означава че издържат на капки вода.

Само сега цената им от Cafago e €13.19

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.