Новини

Moto Z2 Play е официално представен

Вчера се състоя глобалната премиера на Moto Z2 Play и новите Moto Mods в Бразилия. У нас ги очакваме по-късно тази година. С появата си на пазара миналата година смартфоните от серията Moto Z и модулите Moto Mods промениха изцяло начина, по който използваме мобилните си телефони и ни дадоха възможност да правим с тях неща, които не сме си и представяли, че са възможни.

Moto Z2 Play: По-тънък, по-лек и по-бърз

С по-тънък и по-лек дизайн и по-висока производителност, второто поколение Moto Z Play предлага функционалностите, които ви липсваха досега, и разбира се е абсолютно съвместим с нерядко наричаните “магически” Moto Mods.

С изцяло метален дизайн, Moto Z2 Play е мощна комбинация от стил и издръжливост. Освен впечатляващата визия, флагманът притежава още 5,5-инчов Full HD Super Amoled дисплей, на който всяка ваша снимка ще изглежда като картичка, от която трудно ще откъснете поглед. А благодарение на новата технология с двоен автофокус и двойна светкавица лесно ще откриете фотографския си талант. И тъй като е почти непосилно човек да се раздели с подобно удобство, от Motorola предвидливо са включили батерия с капацитет до 30 часа, Turbo Power зарядно и 2,2 GHz осемядрен процесор, който се справя безпрепятствено с всекидневните предизвикателства.

С Moto Z2 Play ще създавате по-ясни и красиви снимки дори при слаба светлина благодарение на комбинацията от лазерен и двоен автофокус. Следващото поколение лазерен автофокус е с увеличен обхват до 5 м, за да фокусирате обекти на тъмно три пъти по-бързо, а с 5МР предна камера с двойна светкавица тенът ви ще сияе на всяко нощно селфи.

Moto Mods: Отвъд познатите възможности на смартфона

Точно преди година Motorola представи революционните модули Moto Mods, които превърнаха Moto Z в първия и все още единствен трансформиращ се модулен телефон на пазара. И точно както компанията обеща тогава, продължи да развива модулната платформа, за да предоставя все по-големи възможности на потребителите и за да превърне смартфона в устройството, което наистина може всичко.

Побеждавайте по вашия начин

Вземете играта буквално в свои ръце с Moto GamePad. С този нов модул трансформирате телефона си в удобна гейминг конзола – само с едно щракване. С двойни контролери D-pad и четири екшън бутона играете пълноценно навсякъде. А вградената батерия от 1035 mAh ще ви помогне продължително и безпрепятствено да се забавлявате с любимите си игри.

Страхотен звук само с едно щракване

Първото поколение JBL SoundBoost ви даде възможност да организирате незабравимо парти навсякъде и по всяко време. С JBL SoundBoost 2 купонът продължава. Второто поколение JBL SoundBoost идва с вградена батерия за до 10 часа забавление и добавено водоустойчиво покритие, за да сте сигурни, че няколко капки вода няма да преустановят танците. JBL SoundBoost 2 се предлага в червено, синьо или черно. Дизайнът му е усъвършенстван за още по-добър захват и отново има вградена стойка. Освен това е съвместим с новото приложение JBL EQ. Получавате всичко това само с едно щракване и без никакви допълнителни настройки.

Бъдете неудържими с Moto Turbo Power Pack

С Moto Turbo Power Pack вие избирате кога и как да зареждате телефона си. Имате нужда да получите безжичен заряд в движение? Няма проблем – прикрепете модула и вземете 15 W енергия за цял ден. А когато успеете да изчерпате и него, ще са ви необходими само 20 минути, за да възстановите 50% от капацитета му.

Красотата е сила

Грабнете онзи заряд, който все не ви достига в най-важните моменти. И го направете незабележимо – без обичайния хаос, паника и кабели, но за сметка на това – с много вкус и лекота. С новите 10W дизайнерски гръбчета Moto Style Shells зареждането на смартфона ви никога не е било по-приятно занимание. Богатството от дизайни пък идва, за да ви даде възможност да подчертаете собствения си стил и настроение.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.