Новини

Netflix вече и в България

От вчера Neflix ще се разпространява вече в повече от 130 държави и една от тях е и България. За който платформата не е позната, това е online плаформа (интернет телевизия) през която може да се гледат online филми, сериали и телевизионни предавания. Има над 70 милиона регистрирани потребители в 190 държави и повече от 125 милиона часа от телевизионни предавания, филми, документални филми и детски предавания на ден.

Netflix съществува от 2007г. в САЩ, а малко по-късно и в Канада, Южна Америка, Европа, Австралия, Нова Зенландия и Япония. Може да се гледа от компютър, телефон, таблет, PS3, PS4, Smart TV и други. Много от филмите са налични в HD формат + Dolby Digital Plus 5.1 и дори някои и в Ultra HD 4K формат.

Имат 3 различни плана – Basic, Standart и Premium,като цената съответно е 7,99, 9,99 и 11,99. (цените са в евро). Който и план да изберете ще имате един месец безплатен. 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.