Новини

Now on Tap за Android Marshmallow

Ако поне малко харесвате Google Now и го използвате, тогава най-вероятно ще сте много доволни от Now on Tap функцията в Marshmallow. Сега можете да видите всичката информация, която ви трябва, без да напускате приложението в което сте. (независимо дали е messenger, music player или друго приложение)

Когато получите например съобщение да гледате някой филм, но не сте чували за филма досега, няма нужда да затваряте съобщението и да отваряте браузър или IMDB. Само задръжте Home бутона (Now on Tap) и Google Now ще ви покаже информация за филма или ще ви отвори IMDB автоматично. (ако го имате инсталирано приложението) Когато сте готови, натиснете само Back бутона и ще сте обратно на полученото съобщение, за да можете да отговорите подобаващо.

Същото е, ако четете нещо в браузъра или пък слушате песен, която не сте чували досега. Лесно може да се получи допълнителна информация. Засега ще работи само на английски и немски език, като Google обещават да има допълнителни езици за в бъдеще.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.