Новини

Потвърдено – Oneplus ще пуснат и бюджетни модели

Имаше доста спекулации по тази тема, но сега е официално потвърдено, OnePlus освен флагманите, ще пусне и бюджетна серия модели. Според същия този пост, няма да е само един модел, а цяла поредица.

Новите модели ще се появят първо в Европа и Индия и след това в САЩ. За тези модели работят „група от млади и енергични хора работещи за OnePlus, разпръснати по цялото земно кълбо с една мисъл – да представят един уникален и много достъпен модел.“ Екипа се води от Paul Yu, човека който стои за няколко от успешните флагмани през последните 5 години.

Първия модел ще бъде с име Oneplus Z или Oneplus Nord (различни имена от различни източници). Очаква се да е с 48мп камера, 6.4″ OLED дисплей на 90Hz, Snapdragon 765G, 5G и батерия от 4000mAh с бързо зареждане. Премиерата се очаква следващия месец.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.