Новини

OnePlus 10 Pro – първи изображения и детайли за екрана

Днес се появи първия рендер на телефон OnePlus 10 Pro. Според източника се очака новият модел да ни предложи липсата на селфи модула на дисплея и необичайно за бранда място на основната камера на смартфона.

Съдейки по рендерите, тя ще се намира в горната централна част на задния панел на устройството и ще има формата на кръг, ограден с хромиран пръстен. Основната камера на смартфона ще включва два сензора с огромни размери, които ще осигурят снимки с добро техническо качество при лошо и недостатъчно осветление. Надписът Hasselblad ни подсказва, че партньорството му с OnePlus ще продължи и в този модел.

Очаква се флагманът да бъде оборудван с обектив с леща Bionic, благодарение на който автофокусът ще сработва за по-малко от милисекунда, което е с 5-10 пъти по-бързо, отколкото при настоящите модели. Панелът ще е с AMOLED дисплей с диагонал 6,7′, двустранно извит като честотата му на опресняване ще се променя автоматично между 1Hz и 120Hz според съдържанието. Очаква се  моделът да има и вградена под дисплея селфи камера.

Знаейки, че OnePlus 9 бе представен през март тази година, се очаква новият флагман на бранда да се появи в началото на пролетта на 2022 г.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: