Новини

OnePlus Nord 2 – наследник на оригиналния Nord от 2020 г.

OnePlus Nord е устройство от средния клас, който бе представен през лятото на миналата година. И сега вече се знае, че от бранда подготвят наследника му, който също ще представлява достъпна версия от портфолиото на тази бюджетна линия.

Очаква се OnePlus Nord 2 да ни предложи 6.43″ AMOLED дисплей с Full HD+ резолюция и 90 Hz опресняване. На борда си ще разполага с MediaTek Dimensity 1200 с до 12 GB RAM и до 256 GB памет, като вероятно няма да има microSD слот.

Камера ще е тройна като основната ще бъде с 50 МР сензор, а до нея ще има 8 МР и още една 2 МР. Камерата за селфи ще бъде 32 МР и ще бъде изрязан в дисплея кръг, а в екрана ще бъде интегриран и скенерът за пръстови отпечатъци. Бутоните за управление на силата на звука са отляво на корпуса, а отдясно има бутон за включване и Alert Slider. В задната част е правоъгълната секция с основната камера. Липсва жак за слушалки.

Батерията ще бъде с капацитет 4500 mAh и ще се предлага 30 W или 65 W зареждане.  Представянето на OnePlus Nord 2, който всъщност е клонинг на Realme X9 Pro се очаква в началото на юли, а цена ще бъде малко по-висока от тази на Nord CE.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: