Новини

OnePlus Nord LE – телефон, който не може да купите

OnePlus направи завръщане към средния сегмент миналата година с OnePlus Nord, който се захранва от SnaPdragon 765G SoC. Сега компанията обяви OnePlus Nord LE.

OnePlus Nord LE е същият телефон като обикновения Nord, което означава, че получавате чип Snapdragon 765G, 90Hz AMOLED екран, 48MP четворна камера и 4,115 mAh батерия с 30W зареждане. Но цветът и покритието различават двата телефона.

OnePlus Nord се предлага в опции с 3 цвята, докато Nord LE „разполага с градиент, който плавно преминава от оранжево към зелено“. Задният му панел също има гладко покритие, вместо лъскавото покритие на моделите Blue Marble и Gray Onyx.

И така, колко струва OnePlus Nord LE и кога можете да го купите? Е, не можете. LE в Nord LE означава буквално само едно издание, а OnePlus е направил само едно устройство от смартфона. Няма да се продава от китайския производител на телефони, така че ако искате Nord LE, ще трябва да опитате късмета си, като участвате в раздаването на OnePlus. Можете да участвате, тук са всички условия.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: