Новини

OnePlus Pad – първия таблет на бранда

OnePlus официално потвърди, че на 7 февруари ще представи първия си таблет, наречен OnePlus Pad. Таблетът, който е първото на OnePlus в категорията, предизвика много шум както сред технологичните ентусиасти, така и сред потребителите.

Според първите снимки, OnePlus Pad ще ни предложи дисплей с диагонал 11.6 инча и тънки странични рамки. Задният капак на таблета е в поразителен зелен цвят, със специален центриран дизайн на задна камера, който със сигурност ще привлече вниманието. Освет това изглежда, че гърбът е с матово покритие.

На борда си ще разполага с процесор Snapdragon 865, 6 GB RAM и 256 GB памет. Дисплеят ще поддържа висока честота на опресняване от 120Hz, което го прави идеален за игри и стрийминг.

Селфи камерата е поставена в дясната рамка над екрана и може да се използва в пейзажна ориентация. Основната камера е в кръгла секция и се намира на по-централно място.

Засега други данни няма за останалите параметри на новото устройство на OnePlus Pad, но премиерата е съвсем близо и скоро ще научим всичко за устройството.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: