Новини

Oppo Find X3 Pro – един от най-технологичните смартфони за 2021 година

Oppo Find X3 Pro, чиято премиера се очаква през месец март, няма да бъде просто един от флагманите базиран на новия чип Snapdragon 888, но ще предложи и много добра основна камера.

По предварителна информация ще е с OLED дисплей и диагонал от 6,7 инча и частота на опресняване 120 Hz. Смартфонът вероятно ще е оборудван с 12GB RAM и 256GB флаш памет.

Акцентът на смартфона ще бъде четворната камера, който ще включва два 50-мегапикселови сензора Sony IMX766 с конвенционални и ултраширокоъгълни обективи. 13-мегапикселовата камера ще осигури 2-кратно оптично увеличение. Ще има и 3-мегапикселова макрокамера, която ще осигури 25-кратно увеличение. Oppo Find X3 Pro ще получи обектив, който дори е сравняван с микроскоп е произведен от OFILM, който ще надмине всички предишни смартфони в възможностите за увеличение.  

Друг характерен момент на устройството  ще бъде използването на иновативен NFC  чип, разполагащ с двойна антена, която ще дава възможност за извършване на безконтактни плащания независимо от ориентацията на мобилното устройство.

Oppo Find X3 Pro ще има двойна батерия с общ капацитет 4500 mAh, която поддържа бързото зареждане SuperVOOC 2.0 на 65 W, както и безжично зареждане VOOC Air с мощност 30 W. Смартфонът ще работи на ColorOS 11.2, базиран на Android 11.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: