Новини

Google пусна нов уебсайт „Pixel for Business“

Чрез програмата си Android Enterprise интернет компанията продава устройства си под управление на Android. И сега Google започна да ги рекламира под мотото „Google Phone. Създаден за бизнес”. На новия уебсайт „Pixel for Business“ са описани основните предимства на смартфоните Pixel.

Първо, Google предлага работен профил за отделяне на личната информация от свързаните с бизнеса данни и помага за управление на достъпа до приложенията в Google Play. Това позволява на ИТ отделите в компаниите да определят кои приложения могат да бъдат разрешени за използване на корпоративните смартфони.

Второ, потребителските данни в устройствата са надеждно защитени, като за целта Google използва специален чип Titan M, който беше представен за първи път в Pixel 3 през 2018 г.

Трето, приложенията Gmail, Google Assistant, Docs, Duo и Meet са интегрирани директно в системата. И накрая, интернет компанията подчертава, че устройствата Pixel помагат точно когато и където потребителите имат нужда.

Към момента в раздела Google Phones в новия уебсайт се предлагат три модела смартфони на Google – Pixel 4a, Pixel 4a 5G както и Pixel 5.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: