Новини

Изтекоха реални снимки на Honor Magic 6 Pro

В последните дни имаше доста снимки на очаквания с голям интерес Honor Magic 6 Pro. Нито една от тях обаче, не беше и близко от реалните такива. Днес официално от компанията показаха снимки и възможност за pre-order на новия модел.

Очаквано от мнозина, дизайна се явява ъпгрейд на предшественика си Magic 5 pro, като трите камери са подредени в кръг на гърба на телефона. Освен тях, там се намира и dual-LED светкавица. Отпред пък виждаме quad-curved OLED дисплей и наличието най-вероятно на двойна селфи камера.

Под капака се крие Snapdragon 8 Gen 3, което го нарежда в същата категория с Xiaomi 14, Vivo X100 Pro, iQOO 12 Pro, OnePlus 12 и Realme GT 5 Pro. Най-вероятно ще видим модела с MagicOS 8.0 базиран на Android 14.

Информацията за размера на вътрешната памет включва 256GB, 512GB и дори 1TB, но няма информация с каква RAM памет ще е. Цветовете които се очаква да видим са черен, бял, зелен, морско-зелен и лилав.

източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.