Новини

Roborock H6 само сега на специална цена от Geekbuying

Roborock сега са тук с първия си изключително компактен модел, а именно Roborock H6. Само сега цената и с купон H63399 от Geekbuying е 339, което е с 60 по-малко от реалната цена.

Промоцията е в сила само от 14-ти до 21ви май. Roborock са изключително популярни с моделите си S50 и S55 (втора генерация), а вече и с третата генерация S60. Но нека се спрем по-подробно сега на H6.

всички аксесорари на едно място

С тегло от 1.4кг (без приставката за под), прахосмукачката е удобна за всички. С приставката за под размерите и стават 110 х 21.5 х 11см.

теглото и е само 1.4кг

Моделът е без LED светлини, но с екран. На него се вижда лесно колко батерия остава (може в % или минути), на кой режим чистим, дали е заключен екрана и меню за сервизиране.

Батерията и е 3160mAh и се зарежда за 4 часа, което стига за 90 минути почистване на най-слабото положение. На средно положение, имаме батерия за около 40 минути, а на най-мощното само за 10 минути. Менюто за сервизиране изкарва кратки съобщения кога контейнера е за смяна например.

контейнер

Контейнера за прах от 0.4 литра може лесно да бъде изваден, почистен и върнат обратно. Филтъра може да се измива или да се почиства с четка включена в комплекта.

Само до 21 май цената ще е 339, като ще има и подарък под формата на аксесоари. Купона е H63399. Може да купите директно от тук.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.