Новини

Galaxy Note 7 беше официално представен

Вече почти всичко се знаеше за модела, така че нямаше с какво да ни изненадат. Както androidpolice подчертаха – това е един голям Samsung телефон с писалка, заоблен AMOLED екран, ирис скенер и други подобрения 🙂

Но с какво е по-добър от Galaxy Note 5? Преди всичко това е по-добрата камера, по-високи LTE скорости, защите от вода и micro SD слота. Но вижте графиката долу, за повече инфо:

 

Note-5-s7-Note-7-Comparison_0728-1.jpg

Телефона определено изглежда като Note, но заоблената форма го прави много по-приятен в ръката. Модела е с USB Type-C и ирис скенер, който работи с излъчване на инфраред импулс с LED диода и следи отражението с втората камера.

nexus2cee_DSC03760-1.jpg

Note 7 идва с Android 6.0.1 Marshmallow, така че ще почакаме явно за Nougat…TouchWiz има малка промяна, но това почти винаги е така за всеки Note. 

От днес започва pre-order на модела, като се очаква от 19-ти август да е по магазините.  Цената не е обявена, така че ще видим като излезе.

Харесва ли ви телефона? Бихте ли го взели заради по-голямата сигурност на личните данни?

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.