Новини

Samsung Galaxy S20 lite може би през октомври

Още от времето на Galaxy S3, Samsung пускат lite версии на своите флагмани. Въпреки много оплаквания през годините, че телефоните са с доста слаби характеристики, от миналата година имаме отново такива модели – Galaxy Note 10 lite и Galaxy S10 lite. И двата модела бяха доста популярни, именно заради доста приличните си параметри. Поради тази причина се очаква тази година да видим S20 Lite, но поради повечето им работа по пускането на Note 20, най-вероятно S20 lite ще е чак през октомври.

Според страницата на ETNews, новия модел ще се появи през октомври. По интересното е, че за модела сега е известен като S20 Pen edition. Възможно е наистина модела да има стилус, като името може да е и вече споменатия модел S20 Fan Edition, но по-логично е все пак името да си S20 lite. Най-вероятно ще е със Snapdragon 865 и Samsung One UI 2.5.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.