Новини

Samsung ще представят 4 сгъваеми телефона през 2021

Има доста слухове за сгъваемите модели на Samsung. Повечето от тях акцентираха на три модела, но сега медия от Южна Корея (ET News), съобщава че ще видим всъщност 4 модела през 2021. Става дума за два модела Galaxy Z Fold 3 и за два модела Galaxy Z Flip 2. По интересното е, че и четирите модела ще са 5G.

Няма подробна информация за разликата в моделите, но се подчертава че двата Z flip модела ще имат разлика в представянето си и в характеристиките.

Още информация от там е, че и четирите модела ще ги видим през втората половина на 2021 година, така че със със сигурност ще ги видим след представянето на Galaxy S21 серията.

Samsung също така работят по Scroll телефон, но той не е в плановете за 2021 година. Ако не сте запознати с този вид дисплей, може да видите слуховете за Oppo Scroll модел тук.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.