Новини

SONY Xperia 1 III се появи в рендъри

Наскоро се появиха рендъри на телефон от серията Xperia Compact. А сега се появиха нови рендъри на Xperia 1 III. Новият модел няма да се различава от предходния, което не е изненада от SONY.

Най-интересната промяна е на гърба, а тя е, че ще бъде добавен перископен обектив в основната камера. Камерата ще бъде тройна и може би основният сензор ще е над 12mp.

Отзад на камерата се виждат надписи ZEISS и T*, а това означава, че ще бъде използвано специално покритие на обективите.

А останалата част от телефона ще предложи 6,5 инчов OLED дисплей, който ще бъде плосък и във формат 21:9. Ще е налична и 4K резолюция, а яркостта ще бъде увеличена с 15%. Телефонът ще предложи и стерео високоговорители, които ще бъдат разположени отпред, ще има 3,5mm жак за слушалки и слот за MicroSD карта.

Пръстовият отпечатък ще бъде разположен отстрани, както и традиционния бутон за камерата. Рамката му ще бъде метална, а гърбът ще бъде стъклен. Рамките отпред ще бъдат и по-смалени. А размерите на телефона са 161,6 x 67,3 x 8,4/9,6.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: