Новини

Samsung Galaxy Z Fold 3 ще бъде по-лек и със Snapdragon 888

Предстоящият Samsung Galaxy Z Fol3 ще се захранва от водещия чипсет Snapdragon 888, казва IceUniverse, което не е изненада, като се има предвид, че новият сгъваем се очаква да струва  като Fold2.

Също така, новият модел ще бъде с 13g по-лек от Z Fold2. Намаляването на теглото може да дойде от новата Armor Frame, има слухове, че това ще бъде името на рамка от титан или въглеродни влакна (които са по-леки от стоманата и дори алуминия). А това може да се дължи и на по- малката батерия – 4275 mAh и по-малкият външен екран 5.4 инча.

Очаква се обаче новият Z Fold3 да е водоустойчивост. Galaxy Z Flip 2 или 3 също ще бъде. Това означава, че ще бъдат първите сгъваеми телефони, които са водоустойчиви.

Samsung Galaxy Z Fold3 и Z Flip3 се очакват през юли. Досега индикациите са, че двамата ще разполагат със сгъваеми дисплеи от ново поколение, с надстройки до Ultra Thin Glass (UTG) и може би дори превключване към LTPO панели с честота на опресняване от 120 Hz. Fold3 също ще поддържа S Pen, въпреки че няма да имта слот за него.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: