Новини

Vivo Apex 2019 – без бутони и сензор за отпечатъци по целия екран

Vivo Apex 2019 идва само ден след обявеният вече Meizu също без физически бутони. Моделът е представен със Snapdragon 855, 256GB или 512GB вътрешна памет, 12GB RAM и 5G разбира се.

Докато Meizu Zero разчита само на безжично зареждане, Vivo разполага с така наречен MagPort – магнитен конектор отзад, който се изпзолва за зареждане и пренос на данни.

6.39" AMOLED дисплей с пиезоелектрически преобразувател отново вместо стандартния спийкър. Това което го отличава е сензорът за пръстов отпечатък – тук той работи по цялата повърхност на екрана.

Стандартните бутони са заменени от комбинация от капацитивни панели и различен натиск. Моделът е водоустойчив и с безжично зареждане, както и Meizu Zero.

Тъй като все още е само прототип, можем да очакваме доста промени докато официално се появи. Повече за него ще видим на MWC 2019.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.