Новини

Xiaomi Deerma VC25 безжична прахосмукачка

С безжичната прахосмукачка Deerma почистването може да бъде и забавно. Лека и перфектно балансирана позолявайки бързо, удобно и ефективно почистване. Мощен мотор с до 35 минути режим на работа и сменяеми четки – са перфектния помощник за всяка ситуация.

Основното предимство разбира се е работата без кабел. За нула време от едната стая в другата, няма заплитане, няма смяна на контакти, няма разклонители, нито удължители. За секунди сте в мазето, на тавана или гаража.

Има бутон за 2 режима – стандартен и силен. Първия е за ежедневна употреба, а втория се справя и с най-упоритите замърсявания за секунди.

Друга много полезна функция е – бързото и зареждане. Забележете – само за 3 часа, зареждате отново на 100%. В резултат на което може да я използвате до 20 минути на бърз (силен) режим или до 35 минути на стандартен такъв.

В случая Deerma VC25 е снабдена с 4 филтъра, помагайки за справяне с прахови частици малки около 0.3μm. Прахосмукачката има филтър от 0.700мл, повече от достатъчен за няколко почиствания.

Само сега цената и от нашите приятели от Cafago е само €79.89 – https://bit.ly/2ND1K53.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.

2 thoughts on “Xiaomi Deerma VC25 безжична прахосмукачка

  • Форума не работи,каква е причината?

  • Знаем за проблема, опитваме се да го оправим.

Коментарите са затворени.