Новини

Xiaomi Mi Band 5 беше официално представена

След успеха на предните версии, очаквано интереса към наследника беше огромна. Естествено повече от характеристиките бяха изестни, но вече са официално потвърдени. Засега само за Китай, но можем да очакваме в следващите месеци и за Европа.

Екрана AMOLED както и се очакваше е по-голям до 1.1″. Другата голяма новост е магнитното зарядно, с което вече не е нужно да се вади гривната от каишката, за да се зарежда. Както и преди за китайския пазар има NFC, като има съмнения, дали версията за Европа ще има NFC. Другата новост, за която се знаеше от преди, е възможността да се командват някои модели камери директно от гривната.

Ще има опция да се следи менструалния цикъл, а останалите стандартни функции от предните версии естествено ги има и тук. Мерене на крачки, сън статистика, получаване на известия и проследяване на 11 различни спортни дейности. В допълнение гривната издържа до 5 атмосфери налягане под водата.

Цената за Китай без NFC ще е 27$, а за варианта с NFC ще е 32$. Цената за Европа все още не е известна.

Само сега може да купите версията за Китай на преференциална цена от Gearbest на цена от 39.99$ само от тук.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.