Новини

Xiaomi представиха вчера Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team версия

Заедно с представянето на Mi11 и Mi TV Q1 75″, Xiaomi представиха и Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team версия. За специалната версия се знаеше още от юли месец.

Това което прави впечатление са запазените цветове на екипа на Mercedes от Formula 1 и със по-доброто ускорение и батерия на този модел от Xiaomi се надяват тротинетката да има голям успех.

Характеристиките на модела са почти идентични с Mi Electric Scooter Pro 2. Това което е новост е възможност за изминаване на 45км с едно зареждане, като скоростта е ограничена на 25км/ч. Освен това има и подобрена работа по изкачването на баири, което я прави идеална за градски условия.

Скуерът има и вграден дисплей, където може да се променят доста от настройките. Не мисля, че е по-различен обаче от този на обикновената версия. Двигателя и е 300W, двойни спирачки, с обикновени гуми на въздух и характерния лесен начин на сгъване.

Цената на Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team версията е 799 EUR и вече е по магазините.

Аз като фен на Mercedes F1 и човек който кара тротинетки, модела определено ми допада. Друг е въпроса, че цената идва малко солено, поне за мен. Но с удоволствие бих и направил едно ревю сравнена с първия модел на Mi Scooter.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.