Новини

Xiaomi Mijia Bluetooth Thermometer 2

Новия подобрен термометър показва освен температура и влажност. Размерите му са 43 x 43 x 12.5 милиметра. Работи с батерия CR2032 и около 1 година изкарва с нея. Връзката е през Bluetooth 4.2, като измерва температура от 0 до 60 C, а влажност от 0 до 99%.

Дисплея е изключително отчатлив и се вижда добре при слаба светлина и малък ъгъл. Моментална промяна на температура и влажност със Швейцарска точност. Показва температурата с точност до 0.1 градуса и влажността до 0.1 процента. Чрез приложението Mi Home можете лесно да наблюдавате данните от термометрите.

Тук е момента да добавя, че можете да изпозлвате модифицирано приложение за Mi Home. Защо е необходимо това ли? Повечето от вас сигурно имат приложения които са за китайски сървър и други купени от Европа, които пък работят само на сървър Европа. Е точно затова ми е модифицирания MI Home. С него можете да добавяте всякаква устройства и да работят едновременно на който сървър си изберете. (аз лично предпочитам China-mainland)

Можете да свалите приложението от руски форум от тук.

Колкото до Термометрите, само сега до края на месеца може да закупите пакет от 4 термометъра само за 17.15$. Цената е само за AndroidBG от нашите приятели от Cafago.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.