Новини

Adobe пуснаха първия си видео едитор за Android

Adobe започнаха да отделят повече внимание на Android и това продължава и днес с пускането на Premiere Clip, първата видео редактираща програма направена за платформата на Google. Тя е лесна за използване но е и учудващо мощен видео едитор, който ви позволява да събирате клипове, настройвате изгледа и да слагате музика.

За тези от вас, на които не им се играе много с редактирането, приложението може автоматично за вас да събира клипчета, като ги компилира по един от вградените тракове. Една от най-впечатляващите функции е интегрирането й с другите приложения на Adobe. Можете да извличате визуални изгледи създадени с Adobe Capture и да ги редактирате. Проект създаден в Premiere Clip може лесно да бъде синхронизиран с Premiere за компютър, позволявайки ви да продължите от там до където сте стигнали на мобилното устройство.

Adobe се опитват да направят важните си инструменти за компютър да работят на мобилните телефони и това е първия път в който създава видео инструмент за Android. Premiere Clips е безплатен за сваляне и използване, но за да синхронизирате с компютъра ви е нужен акаунт.

Get-it-on-google-play.png

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.