Новини

Форумът на AndroidBG.com вече е на нова платформа

Както сигурно вече повечето от вас сте разбрали, обичаният ни форум AndroidBG вече е качен на нова платформа. Какво означава това обаче?

Новата платформа, която ползваме е MyBB, отличаваща се с доста повече гъвкавост и функционалност от старата PunBB, както за нас, екипът на форума, така и за вас, като потребители.

Разбира се, като всяко ново начало и това едва ли ще е лишено от някои проблеми. Може би вече сте забелязали липсата на функции или грешките при работа с новия форум, но това е в процес на изчистване и отстраняване. Екипът работи неуморно за постигане на тези цели. Поетапно ще бъдат добавяни и нови функционалности, които надяваме се да радват всички ни.

Една от отличителните функции на новата платформа е възможността за работа с форума чрез мобилното приложение за Android, iOS и Windows Phone – Tapatalk. Можете да го свалите директно на вашето Android устройство от Play Store. След като го свалите и инсталирате ни потърсете в приложението с ключовото име AndroidBG, добавете ни и се впишете, за да можете да ползвате пълната функционалност на приложението за работа с форума.

AndroidBG форум е преместен на нов адес http://forum.androidbg.com/, като в също време и старият адрес https://www.androidbg.com/forum/ остава достъпен, прехвърляйки ви към новия. Освен това, форумът е достъпен и чрез линка в блога на AndroidBG в горния десен ъгъл.

 

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.