Новини

Samsung представи приложението Good Lock

Samsung обяви официално новото си приложение Good Lock, което представлява мощен инструмент за модифициране на заключващия екран, домашния екран и полето с известия. То е налично от няколко седмици в Galaxy Apps sore.

С Good Lock потребители не само ще могат да модифицират външния изглед на интерфейса, но ще могат и да променят начина по който използват заключващия екран и нотификациите. Приложението позволява по-бърз достъп до най-често използваните приложения и настройки, както възможност да слагате уиджети на заключващия екран, за да получавате избрана информация без да е нужно отключването на телефона. 

Това са само част от функциите на Good Lock. За сега приложението е налично в Galaxy Apps за потребителите в САЩ, Великобритания, Австралия, Канада, Корея и Сингапур. Съвместимо е с моделите Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 Active и Galaxy Note5 (работещи под Android 6.0 Marshmallow). За останалите региони можете да тествате приложението, като го свалите от долния линк.

download-apk2.png

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.