Новини

Google Store e новият онлайн магазин от Google

До сега, ако искахте да се снабдите с някакво устройство от Google, щяхте да отидете в Play Store в секция "Устройства". Е, скоро няма да има такава секция, защото Google от вчера пуснаха Google Store, отделен сайт, където се листват всички нови продукти от Google, от смарт телефони и таблети, до часовници и хромбуци. С две думи хардуерът е в Google Store, а софтуерът е в Google Play.

За сега в телефоните и таблетите са представени само Nexus 6 и Nexus 9, ни при условие, че в тези секции има бутон "Виж всички телефони" и "Виж всички таблети", не може да не си зададем въпроса: Дали пък скоро няма да очакваме нови устройства от Google? 

Всички ваши поръчки от стария магазин ще бъдат преместени и в Google Store. В момента, при поръчка от магазина всички стоки са с безплатна доставка при избор на най-евтиния вид доставка. До кога тази промоция ще е валидна? Не е известно.

Разбира се, зареждайки сайта от България излиза съобщение, че магазина не е наличен тук, все още, но всички се надяваме с явната експанзия на Google с онлайн магазина си и новия физически магазин, отворил врати вчера в Лондон да бъдем едни от следващите щастливци с предлагани устройства от тях официално и в България.

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.