Новини

Мтел става А1

 
  • Промяната на името няма да доведе до административни промени за клиентите
  • Компанията е подготвила редица комплименти и подаръци за новия старт
  • А1 ще предложи за първи път на българския пазар много иновативни продукти и услуги
  • Спортните канали на телекома ще се казват MAX Sport 1 и MAX Sport 2

Днес официално беше даден старта на ребрандирането на Mtel в A1. Някои магазини на оператора вече са с новото лого, а и на някои телефони вече се вижда новото лого A1 (ако сте абонати на Мтел).

Новото юридическо име на телекома е „А1 България”ЕАД. Всички условия по договорите с клиентите на компанията ще останат непроменени и ще са валидни до изтичането на срока им. Няма да има никакви промени и по отношение на телефонните номера и SIM картите в мрежата на телекома. 

Новото име на компанията е само част от цялостния процес по промяна. Основната идея в него е А1 да се вслушва все повече в мнението на клиентите, за да отговори на техните очаквания и да направи живота им в дигиталната ера по-лесен и по-забавен. Промяната ще позволи на компанията да гарантира по-високо качество на своята мрежа, да направи технологиите по-достъпни и лесни и да осигури лоялно отношение и удобство на клиентите си.

Целта на A1 е не само да се смени името, но и да настъпят някои промени. Вече както казахме ще имаме нови догоравори.

Другото ново е А1 брандирани телефони. Те са произведени специално за A1 оператора и ще бъдат 3 различни модела. Един с по-добра камера, един с по-добър дизайн и за третия нищо не бе споменато. Гаранцията и на трите модела е не 24, а 36 месеца.

А1 пускат и тяхна музикална стрийминг платформа по подобие на spotify. Това което ще отличава A1 от другите е, че имаме цялата българска музика, като се започне от стари градски, естрада, попфолк и всички съвременни изпълнители. Всичко това ще заработи до 3 седмици.

A1 добавят и дигитален портфейл с който можем да заплащаме всички сметки и освен това изпращане на пари от човек на човек (P2P плащания) В допълнение към него ще има и кредитна карта A1, но само за лоялни клиенти.

Ако имате проблем с мрежата или покритие, може да споделите за проблеама със специалното приложение на Mtel. С него ще имате възможност да направите тест, да споделите своето местоположение и ако има проблем от оператора ще ви компенсират. Ако се обадим и на *88 и никой не отговори до 60 секунди, пак ще имаме компенсация.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.