Новини

Спечели Xiaomi Mi5 с играта на GearBest във Facebook

По случай Мобилния Световен Конгрес 2016 в Барселона нашите приятели от GearBest организират промоционална игра в страницата си във Facebook. Изпълнявайки няколко бързи стъпки ще имате възможност да спечелите топ смартфона Xiaomi Mi5, обявен едва днес сутринта.

Това, което трябва да направите е да влезнете във Facebook страницата на GearBest и да я харесате. След това трябва да споделите тази тази публикация с приятели и на последно място да напишете коментар свързан със Световния Мобилен Конгрес, като примерно кое мобилно устройство най-много ви е харесало или какво още очаквате да видите на изложението в Барселона.

Печелившия късметлия ще бъде избран на 5-ти март, а наградата Xiaomi Mi5 ще бъде изпратен на победителя веднага щом се получат наличности, най-вероятно някъде през Април. Вижте и други промоционални намаления на смартфони в онлайн магазина на GearBest по случай Световния Мобилен Конгрес в Барселона.

От тук можете да се абонирате да получите известие веднага щом XiaoMi Mi5 е наличен за продажба.

А за тези които желаят да направят предварителна резервация на 32 гигабайтовия модел с промоционална цена $408.99 могат да го направят тук с код MI532GB

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.